Vintage & Retro boven Groningen!

De Snuisterij doet al 40 jaar in Vintage, Retro en Rariteiten. En was sinds 1975 gevestigd aan de Kostersgang in een oud pakhuis te Groningen, waar het allemaal begonnen is. Al langer dan 35 jaar is de winkel gevestigd in het voormalige Café Kruijer, met 150 m² aan winkelplezier. In het mooie dorpje Usquert, met het unieke Berlagehuis en verderop gelegen ligt Noordpolderzijl aan het wad, het meest noordelijkste puntje van Groningen.

Komt dat zien, komt dat zien…

De Snuisterij, te Usquert – 25 km boven Groningen, propvol en een oergezellig winkeltje met een zeer grote collectie Vintage, Retro en Rariteiten!  Uren kijk- en koop plezier! U bent van harte welkom.

van Groningen naar Usquert!

De Snuisterij, nabij het treinstation in Usquert. Gemakkelijk met de trein vanuit Groningen te bereiken. Je stapt eigenlijk zo uit de trein, De Snuisterij naar binnen. Zo dichtbij is het treinstation van dit oergezellige Vintage & Retro winkeltje. Ontdek het voor jezelf!

Huisraad - meubelen - inboedel spulletjes?

Te veel en het is nog heel? Bel, mail of breng het naar De Snuisterij, die maakt er vele mensen weer mee blij! De Snuisterij verzamelt al meer dan 40 jaar verzamelobjecten en rariteiten.