Corona Maatregelen

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

  • Graag handgel gebruiken en/of wegwerphandschoenen.

  • Betalen met de pin mag, liever contant afrekenen.

  • Graag mondkapje op doen a.u.b.

Dit is de checklist voor woonwinkels, corona update – regels en advies!

Vintage & Retro boven Groningen!

De Snuisterij in Usquert

Al 43 jaar Vintage, Retro en Rariteiten. En ze was sinds 1975 gevestigd aan de Kostersgang, in een oud pakhuis te Groningen, waar het allemaal begonnen is. Al langer dan 40 jaar is de winkel gevestigd in het voormalige Café Kruijer, met 150 m² aan winkelplezier. In het mooie dorpje Usquert, met het unieke Berlagehuis en verderop gelegen ligt Noordpolderzijl aan het wad, het meest noordelijkste puntje van Groningen met nostalgisch bruin café ‘t Zielhoes.

Komt dat zien, komt dat zien…

Boven Groningen

De Snuisterij, te Usquert – 25 km boven de stad Groningen, een oergezellig winkeltje! Propvol met antiek, curiosa, vintage, retro en rariteiten! Gemakkelijk met de trein vanuit Groningen te bereiken. Je stapt zo uit de trein, De Snuisterij naar binnen. Zo dichtbij is het treinstation van dit oergezellige vintage & retro winkeltje. Uren kijk- en koop plezier, ontdek het voor jezelf, u bent van harte welkom!

Rondje Noordpolder

Route kaart

Even lekker komen uitwaaien en genieten, tijdens een Rondje Noordpolder: De Snuisterij, Wad’n brocante, ‘t Zielhoes, Noordpolderzijl, Museum Eddy Roos, Boerma’s Antiekhoeve, Menkemaborg museum.

Pinnen of Contant

Pinnen?

De Snuisterij heeft een pinapparaat! Maar, bij De Snuisterij geniet contant betalen de voorkeur.

U bent welkom!

Openingstijden De Snuisterij
Vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur. Opgelet! December 2020 en januari 2021 is De Snuisterij gesloten. 5 februari 2021 weer open!